kurser hos danvet

ERFA-GRUPPER: Farestald Dansk

møde

ERFA-møder for dansktalende medhjælpere i farestald

Danvet afholder hvert halve år et erfamøde med fokus på farestalden. Gruppen består af 8-10 dansktalende deltagere, som har deres daglige gang i dette staldafsnit. Erfamødet er et heldagsarrangement og afholdes i en udvalgt besætning, hvilket giver deltagere og dyrlægen mulighed for at gennemgå teoretiske såvel som praktiske problemstillinger.

Erfamødet giver desuden mulighed for:

  • Faglig sparring med andre dansktalende med ansvar i farestalden
    Besætningsgennemgang i en anden besætning, hvor der er mulighed for opsamling af tips og tricks
  • Gennemgang af faglige problemstillinger i forhold til sygdom, fodring, management mv. med fokus på fortsat øget produktivitet i deltagernes egne besætninger
  • Præsentation af egne produktionsresultater, med input til forbedringer fra andre deltagere og dyrlægen. E-kontrollen sendes til carsten.nielsen@danvet.com ugen før mødet.
  • Dyrlægen dykker ekstra dybt i 1-2 emner via PowerPoint præsentationer, hvilket giver mulighed for efterfølgende indbyrdes faglig diskussion.

 


Der er p.t. ikke planlagt nye møder men følg med her på siden! Ny dato følger når Corona situationen tillader det!

 

Tilmeldinger kan normalt ske online, men på grund af situationen omkring coronavirus er tilmelding online i øjeblikket lukket.

Spørgsmål om erfagruppen kan rettes til dyrlæge Carsten K. Nielsen, der vil lede møderne, tlf. 24 61 67 88.

Planlagte erfamøder for farestaldsmedarbejdere var oprindeligt planlagt til at afholdelse i december. Disse bliver desværre udskudt. Erfamøderne vil opstarte igen i det nye år, så snart forholdene tillader det.

Tilmeldinger kan normalt ske online, men på grund af situationen omkring coronavirus er tilmelding online i øjeblikket lukket.

Spørgsmål om erfagruppen kan rettes til dyrlæge Carsten K. Nielsen, der vil lede møderne, tlf. 24 61 67 88.

image_printPrint indlæg